![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ÖnceLikLe Vahdet Arkadaşıma Çok Teşekkür Ediyorum .Gerçekten GüzeL Bir ÇaLışma.Gerçi FLash Ders GambitLeri İyi AnLatıyor Ama FarkLı Bir Kaynak OLsun İstedim.GambitLer Hakkında Ceyhun Arkadaşımız Pgn OLarak vermiş. [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] (Chessbase,Fritz,Arena Gibi ProgramLarLa AçabiLirsiniz.) Bende ÖnemLi ve Sık KuLLanıLan GambitLerLe İLgiLi Sitemizde YapıLan PayLaşımLarı TopLadım ![]() Vezir Gambiti: [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Şah Gambiti: [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Kuzey Gambiti: [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Birde GörseL OLarak Çok Kısa Gerçi VideoLar Ama OLsun. [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---]
|
|
||||
|
||||
|
Özgür kardeş,
Ben teker teker veriyorum ki daha rahat izlensin. Bazı videoları bulamıyorsunuz. Örneğin; Satranç Okulu'nda her flaş dersi açmıyor. Bazen oluyor ki tam ortadan bir yeri açıyor. Herkes bunları bulmakla uğraşamadığı için ben açanları veriyorum. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Çalışmalarınız için teşekkür ederim.
[---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Selim gürcanın koymuş olduğu şaşırtan açılışlar'dan (urusov gambit)
![]() |
| Bookmarks |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler 1 (0 Üye1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|
- Toplist