![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
[---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---]) Fil Vikipedi [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Şah Vikipedi [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Kale Vikipedi [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] At Vikipedi [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Piyon Vikipedi [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---]) Vezir Vikipedi [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Satranç Vikipedi [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Aktif Satranç. [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Mat Vikipedi [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Turkecebilgi [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Rok Vikipedi [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Satranın tarihçesi AktifSatranç [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Satranç tahtası Vikipedi [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] Satrançta yasaklar Aktif satranç Aliş ![]() ![]() |
| The Following 3 Users Say Thank You to Aliş For This Useful Post: | ||
|
|
|||
|
|||
|
Bunların hepsinin ve çoook daha fazlasının "Satranç Sözlük" diye bir bölümde toplanmasını ortaya atmıştım.
|
|
|
||||
|
||||
|
Evet, atmıştın. Bence kabul edilirse güzel bir çalışma olur.
|
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar, satranç sözlük için trchess.com veya aktifsatranc.com bir alt domain verirse; yani şu şekilde; [---Linkleri görmek için üya olmalısınız.. ---] gibi ben düzenlemesini, kurulumunu ve sorumluluğunu kabul ediyorum. Tüm forum ve portal sistemlerini kurabilirim. Ayrıca elinizde sözlük scriptleri varsa onları da kurabilirim. Eğer böyle bir şans bize verilirse. İsterseniz ücretsiz bir host'ta da açabilirim fakat bu projenin ne kadar tutacağına da bağlı. Eğer ilerlerse ücretli host'da alabiliriz. Yöneticilerden ve ilgilenen herkesten yanıt bekliyorum.
can0warTarafından: 30-06-200916:15düzenlendi. |
|
|
|||
|
|||
|
Yorumlar için herkese teşekkürler.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler 1 (0 Üye1 Misafir) | |