![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
||||
|
||||
|
Satranç tahtası hakkında söyleyeceklerimiz bukadar.
unutmayalim Satranç tahtası çok önemli !, iyi bir oyuncu Satranç tahtasını gözleri kapalıyken bile ezbere bilir. Otobüste giderken veya uygun bulduğunuz anlarda gözlerinizi kapatarak Satranç tahtası için antrenman yapın. Size inanılmaz faydalar sağlayacaktır. Tahtayı iyi bilen daha seri düşünür. Sormak istediklerinizi yada yeterince anlatamadiğımızı düşündüğünüz yerleri lütfen çekinmeden sorun , sorun ki eksiklerimizi tamamlayalim.. Şimdi kısa bir mola verelim Kahve isteyen varmı ? ![]()
|
|||
|
|||
|
hocam çok teşekkürler, inanın satraca yeni başlayacaklar için çok faydalı bilgiler...
|
|
|
||||
|
||||
|
bilmeyenler için güzel bir çalışma..
|
|
|
|||
|
|||
|
Bilmeyenler için güzel olmuş tebrikler.
|
|
|
||||
|
||||
|
Emeğinize sağlık hocam, hakketen çok güzel çalışma olmuş, fakat benim kafamın takıldığı bir konu var bunu size sorarak sizi meşgul etmek istemiyorum satranç tahtasını iyi öğrenmeye çalışarak bu sorunumu umarım gidereceğim. Sağlıcakla kalın.
|
|
|
|||
|
|||
|
satrançta yenıyım derste alıyorum ama inanın dersınız bana daha faydalı oldu.yenı baslayan herkeze sıteyı tavsıye edeceğım çok teşekkurler
![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Anahtar Kelimeler |
| satranç nasıl oynanır, satranç nedir, ücretsiz satranç dersi |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler 1 (0 Üye1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|